Over ons

Wie zijn wij

Even voorstellen

Hoe het begon

De ondernemers Maurice van Kuil en Rolf Hopman hebben een nieuwe winkel geopend op de Biltstraat in Utrecht; HELDER de hygiëne winkel – speciaal gericht op alle behoeftes in de huidige 1,5 meter economie.

Waarom een nieuwe winkel?

Volgens Hopman: ”In deze roerige tijden ontstaan er veel initiatieven en nieuwe producten die zich richten op het ‘nieuwe normaal’. De meeste ‘start-ups’ richten zich op één of enkele producten die dan -ook nog vaak- alleen online te krijgen zijn. Om veel van deze goeie producten op één plek te bundelen hebben we een one-stop-shop gemaakt voor alle zaken die te maken hebben met hygiëne, schoonmaken en schoon houden. Gewoon ouderwets binnenlopen, kiezen, kopen … en klaar.”

Wat maakt HELDER anders dan andere winkels?

“Alles uit het assortiment is ook in grotere hoeveelheden te koop -en niet alleen voor de zakelijke klanten- maar juist ook voor de winkelende consument. Of het nu gaat om desinfecterende handgel, hippe mondkapjes, een hygiëne zuil, desinfectie-spray, handschoenen, schoonmaakmiddelen of tafel-dividers speciaal voor de horeca, alles tegen scherpe prijzen!”

Maar nu:

De winkel is gesloten

Na veel “trail and error” is besloten de winkel te sluiten, maar met het assortiment verder te gaan. Een nieuw idee werd er ontwikkeld: B2B voorraadbeheer en levering. Hier over kan je alles lezen op voorraadbeheerHELDER heet nu Helder In Hygiëne. En is de leverancier in schoonmaakproducten en alles wat er mee te maken heeft. Schoonmaak altijd binnen handbereik.