HelderinHygiene

Schoonmaakartikelen altijd binnen handbereik

Problemen met uw leverancier? Last van de gevolgen van menselijke of technische fouten? Leveringsproblemen of storingen op bestelplatformen? Wij helpen u hier vanaf. Dankzij onze directe communicatie tussen de klant en onze bezorgers zitten wij er direct op met het uitleveren van uw schoonmaak producten. Uw voorraad van schoonmaakartikelen compleet ontzorgd met HELDER IN HYGIËNE – VOORRAADSERVICE

Slimme opslag

Inbegrepen in onze voorraadservice zitten onze slim ingerichte voorraadkasten. Deze worden gevuld op basis van uw benodigdheden. In de kasten zitten handige schoonmaak sheets  voor goede HACCP naleving. Passen deze kasten niet in uw pand? Geen probleem, wij maken ook kasten op maat.

We hebben een vaste HELDER ABC lijn waar alle artikelen in zitten die bij elke ondernemer doorgaans nodig, maar uiteraard kunt u altijd aangeven wanneer u graag een vervangend product voor iets wil. Als uw schoonmaakproducten volledig afwijken van onze HELDER ABC lijn kunnen we een opmaat gemaakte inrichting maken.

Bij elk schoonmaak product zit ook een QR code, hiermee kan er gemakkelijk worden besteld. Daarnaast is er ook een lijst met extra schoonmaakartikelen en uitleg voor hoe u snel uw bestelling kan maken en afronden. Bekijk onze ABC Helder lijn hier.

Slim bestellen met QR codes

Al uw producten zijn gekoppeld met QR codes. Hierdoor kunt u snel deze producten bestellen vanaf uw telefoon, maar ook onze bezorger, welke 1 keer per week langs komt (of minder vaak) om uw voorraad te controleren en aanvullen.

Daarnaast zoeken wij met u ook uit welke overige producten en/of materialen u af en toe nodig heeft, naast de producten die op dagelijkse basis worden gebruikt. Zo kunt u snel en eenvoudig bij uw gewenste producten en materialen.

Populaire merken

Merken waar u vertrouwd op bent

Wij hebben de beste schoonmaakartikelen van de bekendste merken

Betalen op rekening

Uiteraard gaat de betaling op rekening, zoals u gewend bent bij andere leveranciers. Wel is het mogelijk om direct te betalen of via automatische incasso, als u dat wenst.

Uw producten dus direct op de zaak, betalen zoals u prettig vindt.

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Geintereseerd in ons voorraadservice? Wij komen graag eens bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek om alle opties met u te bespreken. Wij passen ons graag aan naar uw wensen.